A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner biztos abban, hogy Max Verstappen tiszteletben tartja Red Bull-szerződését. Szerinte marad a Red Bull pilótája.

Lwwis Hamilton február 1-jén bejelentette, hogy elhagyja a Mercedest. 2025-ben a Ferrari pilótája lesz. Elindult egy találgatás. Vajon Max Verstappen is elhagyja a belső zavargásoktól hangos Red Bull csapatot? A pletykák szerint Verstappen lehet az, aki váltja Hamilton-t. Toto Wolff nem cáfolta. Helmut Marko pedig nem állna a holland útjába, ha távozni akarna. Horner a következőket mondta:

„Nagyszerű csapat van körülötte, nagyon bízik ebben a csapatban, és rettenetesen sokat értünk el együtt. Elkötelezett egy 2028-ig szóló megállapodás mellett. Csapatoldalról, Max oldaláról pedig eltökélt szándékunk, hogy a már elért sikerekre építsünk. Az 55 győzelem mind a Red Bull autóiban született, az összes dobogós helyezés a Red Bull Racing autóiban született, és eltökélt szándékunk, hogy erre építsünk. Remélhetőleg még sok sikert élhetünk át együtt.”- árulta el Christian Horner.