Max Verstappen a szezon második futamán is a pole-ból indulhatott és rajt cél győzelmet aratott. Sergio Perez és Charles Leclerc állhatott még fel a pódiumra.

Max Verstappen idén két futamból kettőt megnyert. Az időmérőn és a futamokon is a maximumot hozta. A pályafutása 56. győzelmét szerezte meg Szaúd-Arábia Nagydíjon. A pole-pozícióból Verstappen gyorsan elszakadt a mezőnytől. Charles Leclerc és Sergio Perez a futam elején csatáztak egymással. A 6. körben már be is kellett küldeni a biztonsági autót, mivel Lance Stroll a falnak csapta az autóját.
Többen kereket cseréltek.

Az újraindításkor Norris állt az élen. Verstappen hamar meg tudta előzni a Mclaren pilótát. Mind Perez, mind Leclerc végül maga mögé utasította a brit pilótát, aki hosszú etapot teljesített. Ugyanúgy, mint Lewis Hamilton. Perez öt másodperces időbüntetést kapott, amiért Fernando Alonso-t nem biztonságosan engedte el a Safety Car boxkiállásai során. Jóval Leclerc előtt végzett, így a Red Bull egy-kettős sikert könyvelhetett el. A Ferrari debütálója, Oliver Bearman pontokat szerzett első F1-es futamán. Okos, és megfontolt versenyzéssel a hetedik helyen végzett. A 10. helyen Nico Hülkenberg végzett. Így egy pont már áll a Haas neve mellett is.

Magnussent két külön 10 másodperces időbüntetéssel sújtották a felügyelők, mert összeütközött Alex Albonnal, majd levágta a pályát, így előnyt szerzett Yuki Tsunodával szemben