Három pilóta verseng a Red Bull 2025-ös üléséért, Helmut Marko figyelmeztette Daniel Ricciardo-t. A Red Bull tanácsadója szerint az ausztrálnak ki kell találnia valamit.

A Yuki Tsunoda által két egymást követő futamon felülmúlt japán pilóta fél másodpercre növelte kvalifikációs különbségét csapattársához képest Szaúd-Arábiában. A japán pilóta a Q3-ba is bejutott. Egyik RB-pilóta sem szerzett egyetlen pontot sem, ami csalódást keltő szezonkezdetnek bizonyult.

Nagy volt az elvárás az RB csapattal szemben. Ricciardo is azt mondta, hogy a középmezőny elejére várja a csapatot. Max Verstappen még azt is megjósolta, hogy ebben a szezonban dobogós eredményt érhetnek el. Az RB pilótái Sergio Perez helyére pályáznak és küzdhetnek meg egymással. Eddig Perez az, aki nyerte a hármuk csatáját. Idén két versenyből kétszer lett második. Az RB-nél úgy tűnik, hogy Tsunoda az, aki jelenleg a következő a sorban. Helmut Marko-t lenyűgözte a japán pilóta időmérős teljesítménye.

„Pár szót a Racing Bullsról. Nagy a tét ebben a szezonban Yuki és Daniel számára egyaránt. Yuki kvalifikációs teljesítménye nagyon jó volt, és Ricciardónak hamarosan elő kell állnia valamivel. Csapat szempontjából nagyon sok munka vár rájuk. Yuki jó az időmérőn, de hosszútávon nem tudják tartani a tempót. Ki kell kideríteniük, hogy túl nagy terhelésnek teszik-e ki az abroncsokat, vagy más áll-e a háttérben.”- árulta el Hemut Marko a Speedweek rovatában.