Alexander Albon izgatottan figyeli a 2024-es pilótakeringőt. A hírek szerint az egyik főszereplője lehet az átigazolási időszaknak. Még akkor is, ha csapata állítja, szerződése van 2025-re.

Albon 2022-ben tért vissza a rajtrácsra. Azóta volt pár kiugró teljesítménye. Az utóbbi időszakban több csapattal is szóba hozták, többek között a Red Bull-lal is. A bikák állítólag 2026-ra szeretnék leigazolni és előszerződést is hajlandóak kötni vele.James Vowles eközben arról beszélt, Albont szerződés köti a Williamshez, vagyis 2025-ben is náluk versenyez majd. A pilóta ennél óvatosabban fogalmazott:

„Várni kell és majd minden kiderül. Ami engem illet, most teljes mértékben a Williamsre koncentrálok. Úgy érzem, ez eléggé általánosnak hangzik. De igaz, hiszen szeretek ennek a csapatnak a tagja lenni. Nagyon izgalmas az a csapatépítés, amit most csinálunk és az is, hogy együtt haladunk felfelé. Nem tagadom, hogy vannak más lehetőségek is, mivel jelenleg nagyon képlékeny az egész pilótapiac. Szerintem ez most nagyon izgalmas. Minden mozgásban van. De a figyelmemet most a csapatra összpontosítom és a versenyzésre.”- árulta el Alex Albon.