Az RB-nek nem sikerült pontot szereznie a 2024-es szezon első két futamán. Daniel Ricciardo reménykedik, hogy Melbourne-ben megfordul a szerencséje.

Daniel Ricciardo abban reménykedik, hogy RB harcba harcolt ha a pontot érő helyekért Ausztráliában. A 34 éves pilóta először állhat rajthoz Melbourne-ben. Erre 2022 óta nem volt lehetősége. a tavalyi versenyt kihagyta, miközben a Red Bull csapatánál tartalékos szerepet töltött be.

Az RB nem szerzett pontot a szezon első két futamán. Szaúd-Arábiában elég rossz hétvégét zártak. Ricciardo azonban bízik abban, hogy Ausztrália erősebb lesz a Red Bull testvércsapata.

„Az a meglátásom, hogy ez a pálya jobban fekszik nekünk, mint az első két helyszín. Sok minden pálya függő is. Tavaly Mexikóban még mi voltunk az utolsók a konstruktőri bajnokságban. Én ott negyedik lettem. Erre senki sem számított. Az autó nyilvánvalóan jobban működött azon a pályán. Minden hétvégén megvan bennem a remény. Mindig izgatott vagyok. Tudom, hogy valószínűleg nem fogunk nyerni ezen a hétvégén, de talán bekerülhetünk a legjobb 10-be, és szerezhetünk pár pontot is.”- árulta el Daniel Ricciardo.