Liam Lawson, a Red Bull tartalékos pilótája 2025-ben szeretne az F1-ben rajthoz állni. Jelezte, hogy ha nem szavaznak neki bizalmat, más lehetőség után nézhet.

Idén több pilóta szerződése is lejár. A télen jött néhány jelentős átigazolási hír. Akadt meglepő döntés is. Viszont meglepetésre még a szezon alatt is számítani lehet. Liam Lawson, aki 2023-ban beugrósként már bizonyított, „csak” teszt és tartalékversenyzőként dolgozik a Red Bullnál. A fiatal új-zélandi jelezte, továbbra is nagyon örülne, ha a pályafutását hosszú évek óta támogató Red Bull kötelékében debütálhatna, de nem marad minden áron a bikásoknál, vagyis, ha nem ők nem ültetik autóba, mással is tárgyalni fog.

„Egyértelmű, hogy az álom még mindig az, hogy egy Red Bullt vezethetek, hiszen már több mint öt éve itt vagyok náluk. Jelenleg a Red Bull a legversenyképesebb csapat a Forma–1-ben, szóval, ha választhatnék, akkor nyilvánvalóan azt választanám, hogy náluk versenyzek. Az álmom egyúttal az is, hogy a Forma–1-ben versenyezzek. Abban az esetben, ha ez velük nem jön össze, akkor meg kell próbálnom valaki mással megvalósítani ezt az álmot.”- jelentette ki Liam Lawson.