Joe Saward, egy F1-es újságíró információi szerint Oliver Bearman-nak van esélyre arra, hogy 2025-ben rajthoz állhasson a száguldó cirkuszban. A Haas azonban nem ingyen tenne szívességet a Ferrarinak.

A Forma-2-ben pallérozódó Oliver Bearman a Szaúdi Nagydíjon Carlos Sainz Jr. vakbélgyulladása miatt kapott váratlanul lehetőséget az F1-ben. A brit pilóta nagyszerűen versenyzett. A 11. helyet szerezte meg az időmérőn. Nem sokkal maradt le a Q3-ról. A versenyen pedig a hetedik helyre kormányozta a Ferrarit. Több csapat figyelmét felhívta magára. A Haasnál is esélye lehet ülést szerezni. Így gondolja ezt Joe Saward, F1-es újságíró.

„Az a hír járja, hogy a Haas szívesen leigazolná Bearmant. Valószínűleg Nico Hülkenberg mellé 2025-re, ha a Ferrari szépen megkéri őket, és megfelelő kedvezményt kínálnak a motorok árából. Mindenesetre Bearman mindenképpen képben van, mivel a Ferrari nagyon szeretne kinevelni egy fiatal versenyzőt, aki kész lesz átvenni Lewis Hamilton helyét, amikor a brit visszavonul.”- fejtette ki véleményét Joe Saward.