Carlos Sainz jelenleg új csapatot keres magának, mivel a Ferrari nem hosszabbított vele szerződést. Így 2025-ben más színekben láthatjuk. Több lehetősége is lehet. Korábbi ex F1-es csapattulajdonos megjósolja Sainz következő lépését.

A korábbi Forma-1-es csapattulajdonos, Eddie Jordan azt jósolta, hogy Carlos Sainz honfitársához, Fernando Alonso-hoz csatlakozik és jövőre már az Aston Martin pilótájaként láthatjuk versenyezni. Sainz jelenleg új csapatot keres magának, miután a Ferrari Lewis Hamilton szerződtetése mellett döntött.

A spanyol pilóta Bahreinben harmadik lett. Szaúd-Arábiában nem állt rajthoz. Vakbélgyulladást diagnosztizáltak nála. Műteni kellett. Két héttel később, Ausztráliában nyerni tudott. Jordan úgy véli, hogy a 29 éves pilóta az Aston Martinnál köt majd ki gyerekkori hőse, Alonso mellett.

„Nem szabad elfelejtenünk, hogy a Toro Rosso-val debütált. Ha a Red Bull elveszítene valakit, mint Max [Verstappen], vagy le akarná váltani [Sergio] Perezt, akkor azt kell mondanunk, hogy Carlos lenne az egyik kulcsember. Azonban ne lepődjünk meg, ha jövőre egy teljesen spanyol Aston Martin csapatot láthatunk majd. Azt mondom, hiszem, hogy ha nincs helye számára a Red Bull-nál, akkor az Aston Martin.t választja majd. Így gondolom. Nincsenek komoly bizonyítékaim erre. Ez csak egy megérzés. gyakran az én érzésem kicsit más, mint másoké. Jól hangzik, nagyon romantikus, nem?”- jelentette ki Eddie Jordan.