Április 25-28. között rendezik a Laptiming Kupát, melynek idén nem a Hungaroring adhat otthont. Az eseményre a Balaton Park Circuit versenypályán kerül sor.

Mindenkit szeretettel várnak április 25 és 28 között a Balaton Park Circuit versenypályán. A Laptiming Kupa nevet viselő eseményen az Autós Gyorsasági Országos Bajnokság, az FIA és az F4 CEZ Championship, a Swift Cup Europe, az ESET Cup Series, valamint a TCR European Endurance TC Series mezőnye versenyez majd.

Mit kell tudni az eseményről?

Április 25 és 28 között sorra kerülő rendezvény szezonnyitónak is betudható. Több mint 100 résztvevővel több mint 10 országból érkeznek a versenyzők. Sprint és állóképességi versenyeket tartalmaz izgalmas csatákkal. A program csütörtökön kezdődik majd el. Ezen a napon kollektív tesztet rendeznek. A hétvége folytatásában pedig több bajnokságot, köztük a FIA CEZ bajnokságon, az ESET Kupán, az F4 CEZ-t, a Swift Cup Europe-on és a TCR European Endurance TC Series versenyeket láthatja majd a nagyközönség. A feltörekvő tehetségek is megmutathatják mire képesek. Ha te is szeretnéd kipróbálni tudásod vagy megmutatni mire vagy képes, akkor a Balaton Park Circuit oldalán regisztrálhatsz. Katt ide