Sebastian Vettelt az utóbbi időben kapcsolatba hozták a Mercedesszel. Hírek szerint a négyszeres bajnok pótolhatná Lewis Hamilton-t, aki a Ferrarihoz szerződött. Vajon ő az ideális pilóta egy olyan csapat számára, amely a győzelem útjára szeretne visszatérni?

Sebastian Vettel a Mercedeshez ? A négyszeres bajnok valószínűleg még álmodozik csak arról, hogy visszatérhessen az F1-be. Az elmúlt napokban több média is vele foglalkozott. Talán ő lehetne az, aki Lewis Hamilton helyét vehetné át a Mercedesnél. A hétszeres bajnok, Michael Schumacher is ugyanígy tért vissza az F1-be. A Ferraritól távozott és pár évvel később a Mercedesszel állt újra rajthoz.

Vettel a második szezonját tölti az F1-en kívül. 2022-ben úgy döntött, hogy családjával szeretne több időt tölteni és visszavonul. Úgy érezte, hogy a sportág elvárásai már magasak számára. Az idő telik és Vettel-nak elkezdett hiányozni az F1. talán most úgy érezheti, hogy korán vonult vissza. Hamilton és Alonso is rajthoz áll a 40-es éveiben.

Vettel és Toto Wolff találkoztak, de a négyszeres bajnok cáfolta, hogy a visszatérés lett volna a téma. Vettel nemrégiben tesztelt egy Porsche 963 Hypercart a Le Mans-i 24 órás verseny előtt. Egy ilyen egyszeri lehetőség újra lázba hozhatja Vettel-t és vágyhat arra, hogy rajthoz álljon. az F1 melletti elköteleződés egy másik történet, bár ő maga is örömmel térne vissza a száguldó cirkuszba. Vettel azt mondta, hogy minél jobb az autó és, minél versenyképesebb, annál vonzóbb az ajánlat. Tehát ezek alapján fontolja meg, hogy visszatér-e az F1-be. Kijelentette, hogy más dolgok is vannak az életében, amelyek érdekelik és motiválják.