A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner nem értett egyet Toto Wolff állításával. A Mercedes csapatfőnöke szerint Max Verstappen idén is legyőzhetetlen lesz és senki nem tudja megakadályozni abban. hogy megszerezze a negyedik bajnoki címét.

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner nem értett egyet Toto Wolff-al, aki már négy futam után leírta az idei szezont. Pedig még 20 verseny hátra van. Max Verstappen négyből három győzelemmel kezdte meg a 2024-es szezont. Legutóbb a Japán Nagydíjat nyerte meg. Az előző fordulóban Ausztráliában technikai hiba miatt kiesett a versenyből, Pérez ezt nem tudta kihasználni és megnyerni a futamot. A csapat idén három futamon kettős sikert ért el.

Verstappen 77 ponttal vezeti az egyéni bajnokságot. 13 ponttal Pérez előtt. A konstruktőri bajnokságban a Red Bull-nak 21 pont előnye van a Ferrarival szemben. A riválisok azért aggódnak, mert Verstappen tavaly 19 versenyt megnyert. Az erős kezdés ellenére Horner semmit sem vesz magától értetődő az, hogy Verstappen idén újra bajnok lehet. Hornert megkérdezték, hogy Wolffnak igaza van-e, amikor azt állította, hogy ebben a szezonban senki sem tudja elkapni Verstappent.

„Nagyon korai még leírni az évedet, még 20 verseny van hátra. Az évek során megtanultam, hogy ne hallgassak túl sokat arra, amit Toto mond”- árulta el Christian Horner.