Lewis Hamilton kapott egy kérdést a Ferrariról, de nem kívánt rá válaszolni. Így járt a Ferrari csapatfőnöke Japánban is. Frederic Vasseur kapott egy olyan kérdést a médiától, ami felháborította és el is utasította a választ.

Frederic Vasseur, a Ferrari csapatfőnöke a Japán Nagydíj után lezárta a Lewis Hamiltonnal kapcsolatos kérdéseket. Az év egyik legnagyobb beszédtéma eddig Hamilton döntése volt. A brit pilóta a szezon végén elhagyja a Mercedest. A Ferrarival folytatja karrierjét. A téma sokat vitatják, mivel Carlos Sainz amenyik futamon csak indult, pódiumra állt.

Hamilton Japánban kapott egy kérdést a médiától. Arra a kérdésre, hogy alig várja-e hogy jövőre a Ferrarival versenyezzen, mert ők jobbak, nem kívánt válaszolni. Nem sokkal ezután a Ferrari főnöke, Vasseur is kapott egy kérdést Hamilton-al kapcsolatban. A Ferrari idei ötödik dobogós helyezését szerezte meg Japánban Carlos Sainzcal. Eddig minden futamon a dobogón állt, amin részt vett. A spanyol élvezi az utolsó szezonját az olasz csapattal.

Sainz három futam alatt a harmadik dobogós helyezését szerezte meg. A spanyol egy futamot kihagyott. A riporter azzal kezdte a Vasseur-nek címzett kérdését, hogy egy „hogy ha egy alternatív valóságról beszélnénk, ahol Ferrari még nem szerződtette volna Lewis Hamiltont 2025-re” – ekkor azonban Vasseur azonban félbeszakította az újságírót és azt mondta:

„Minden hétvégén ugyanaz a kérdésünk” – mondta Vasseur. –”Másolja be a múlt heti válaszomat, majd jöhet a következő kérdés”.- mondta Frederic Vasseur.