Nagyon sok pletyka kering Sebastian Vettel és a Mercedes körül. Lehet, hogy a négyszeres bajnok a Mercedesszel tér vissza az F1-be? George Russel megosztotta gondolatait erről.

George Russell úgy véli, Sebastian Vettel „hiányzik” a Forma-1-ből. Egy olyan pillanatban beszélt a német pilótáról, mikor úgy hírlik, Vettel visszatér az F1-be és a Mercedes csapattal áll majd rajthoz. Ez még csak pletyka.

Lewis Hamilton utolsó évét tölti a Mercedes csapatnál. Jövőre a Ferrari pilótája lesz. Minden bizonnyal nagy harc megy az ő üléséért. Számos név szerepelt a Mercedes listáján. Fernando Alonsótól Carlos Sainzon át az F2-es újoncig és a Mercedes ifjú Kimi Antonelliig. Még Verstappen is felmerült, hogy Russell csapattársa lehet, úgy dönt, hogy elhagyja a Red Bullt. Az elmúlt hetekben azonban Vettel nevét emlegetik és köti össze a Mercedesszel.

„Sebastian nagyszerű ember, és négyszeres világbajnok” – mondta Russell a médiának. „Az biztos, hogy a személyisége hiányzik a rajtrácsról, és fontosnak tartom, hogy a világ legjobb 20 pilótája versenyezzen a futamgyőzelmekért és a bajnokságokért. Én boldog lennék és nyitott arra, ha ő lenne a csapattársam. De mindenkivel így lennék. Akár világbajnokról, akár újoncról van szó, ez nem változtat a hozzáásáslomon. Ahogy mondtam, bárkit szívesen látunk.”- árulta el George Russell.