A Ferrari idén már szerzett egy kettős győzelmet. Ausztráliában sikerült nyerniük. Hol lehet még versenyképes az olasz alakulat idén? Sainz megnevezett egy-két pályát, ahol a Ferrari versenyképes lehet.

Carlos Sainz szerint lehet még pár pálya, ahol a Ferrari a győzelemért harcolhat a Red Bull-al. A Ferrari futamgyőzelmet szerzett a múlt hónapban az Ausztrál Nagydíjon, Sainz a dobogó legfelső fokára állt. Csapattársa, Leclerc a második lett. A Red Bull viszont Japánban újabb kettős sikert aratott és folytatja dominanciáját. Sainz abban bízik, hogy a Ferrari idén néhány versenyen meg tudja szorongatni a Red Bull-t.

„Azt hiszem, más pályákon továbbra is harcolni fogunk a győzelmekért” – mondta Sainz a médiának, köztük az F1Híreknek. Talán Monzában, Miamiban és Szingapúrban lehet esélyünk. Vannak más pályák is, ahol a Red Bullnak egyszerűen sokkal jobb az autója. Amíg nem fejlesztjük tovább az autót, addig ilyen pályákon három tizeddel előttünk lesznek. Tehát itt az ideje lehajt fejjel dolgozni, fejleszteni. Olyan autót kell varázsolnunk, amivel minden pályán versenyképesek lehetünk.”- árulta el Carlos Sainz.