Elég sok találgatás kering Carlos Sainz körül, aki a szezon végén elhagyja a Ferrarit. Talán a válláról leszakadó nyomás miatt felszabadulva versenyez és sorra szerzi a dobogós helyeket.

Carlos Sainz szerette volna, ha szerződését meghosszabbítják. Egyes hírek szerint a Ferrari csak egy, maga Sainz két évet kért a Ferraritól. Nem adták meg. Így Lewis Hamilton-t szerződtették a helyére. Az év végén elhagyja a csapatot. Több lehetősége is van, de az F1Hírek most a te véleményedre kínáncsi.

A spanyol pilóta több csapat figyelmét is felkelthette. A 29 versenyző nagyon jó formában indította a 2024-es évet. Amelyik futamon csak indult, dobgóra állhatott. Két harmadik helyet és egy győzelmet aratott. Szaúd-Arábiában nem állt rajthoz. Vakbélgyulladást diagnosztizáltak nála. Így műteni kellett. Valószínűleg itt is esélye lett volna a dobogós helyek egyikére.

Így nem valószínű, hogy Sainz csapat nélkül marad 2025-ben. Több csapattal is hírbe hozták. Esélye lehet a Red Bull-nál, Mercedesnél, Stake F1-nél, és talán az Aston Martin csapatnál. Mit gondoltok? Sainz melyik csapathoz szerződjön?

Sainz-nak melyik csapatnál lenne a legjobb helye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...