Kimi Räikkönen, az F1 korábbi világbajnokáról nagyon sok, vicces történetet hallottunk már. Most előbukkant még egy. A finn ex pilóta részegen árulta el, hogy utálja az F1-et. Ezt még akkor tette, mikor versenyzett.

Kimi Räikkönen részegen árulta el, hogy utálja az F1-et. Mindezt egy bizarr találkozás során mondta el neki, amely tökéletesen illett a Jégemberhez. Peter Windsor is a saját Youtube-csatornáján beszélt arról, mi történt David Coulthard egyik születésnapi partiján. Illik Raikkönen-hez a történet.

„Emlékszem, hogy elmentem egy éjszakai klubba, éppen David Coulthard születésnapját ünnepeltük. Mindez a Brazil Nagydíj után történt. Elég késő volt már. A táncparkett felett volt egy balkon, én pedig felmentem oda, hogy körbenézzek, lássam, kik vannak ott és mi történik. Kimi is odafent volt. A könyökével a balkon korlátját támasztotta, miközben maga elé bámult. Én odamentem mellé, majd mindketten csöndesen néztünk ki a fejünkből, amikor Kimi hirtelen odafordult hozzám, és azt mondta: »Utálom a Forma–1-et.« Majd fogta magát és elsétált.”

Valóban igaz volt-e, amit a finn mondott, vagy csak az ital beszélt már belőle, azt vélhetően sosem fogjuk megtudni. Az biztos, hogy 2007 világbajnoka elsősorban versenyezni szeretett, bárhová is ment, az egyéb kötelezettségek viszont hidegen hagyták.

Hogy