Lewis Hamilton nehezen kezdte meg a 2024-es Forma-1-es szezont. Az idei év lesz az utolsó, amit a Mercedes kötelékében. A hétszeres bajnok elismerte, hogy hamarosan komolyan el kell beszélgetnie Toto Wolff-al.

Lewis Hamilton elismerte, hamarosan kénytelen lesz beszélgetéseket folytatni Toto Wolfffal a Mercedesből való kilépése miatt. Hamilton a szezon végén távozik a brackley-i alakulattól, lehúzva a rolót a rendkívül sikeres csapatnál töltött idő előtt. A hétszeres bajnok jövőre már a Ferrarival áll rajthoz. Hamiltont fokozatosan kivonják a Mercedes 2025-ös Mercedes fejlesztéseiből, eligazításokból. Ezzel megakadályozzák, hogy titkait átadja új csapatának.

„Úgy értem, valamikor muszáj lesz beszélnem Toto-al. Nem tudom hogy mennek ilyenkor a dolgok. Nem voltam még ilyen helyzetben az év ezen szakaszában. Amikor otthagytam a McLaren-t , a szezon vége felé jártam, csak decemberben mentem a Mercedeshez. Nem tudom, hogyan mennek ilyenkor a dolgok, de szeretnék jól teljesíteni. Szóval minden energiámat erre fordítom.”- árulta el Lewis Hamilton.