Christian Horner elmondta, a Red Bullnak nem kell kapkodnia a jövő évi felállás bejelentésével. Reményei szerint a következő hetekben azért már várható a bejelentés.

Max Verstappen szerződése 2028-ig szól a Red Bull-al. Sergio Pérez az, akinek az év végén lejár. A mexikói pilóta jól kezdte a 2024-es évet. Szeretne értesülni a jövőjéről, azonban pénteken arra a kérdésre, hogy közel van-e már jövő évi terveik megszilárdítása, Horner nemmel felelt:

„Nem. Még csak 5. versenynél tartunk, de már a 2025-ös évről beszélünk. Nagyon elégedettek vagyunk mindkét versenyzőnkkel. Nyilván nem kell az év végéig várni a döntéssel. Maxnak hosszútávú szerződése van, Checóé lejár, de eddig példátlanul jól versenyez ebben az idényben. Eddig nagyon jól versenyez. Persze, ő már holnap döntést akar, ez kétségtelen, főleg úgy, hogy a csapat nem igazán siet a dologban. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy sok pilóta szeretne a csapatnál szerepelni, így is elégedettek vagyunk azonban a mai párosunkkal.”- árulta el Christian Horner. A hírek szerint a Red Bull csak egy éves szerződést szeretne adni Pérez-nek. Ő viszont legalább két vére kötelezné el magát a bikáknál. Ez is késeltetheti a bejelentést.