Sajtó hírek szerint az Audi már meg is találta az egyik pilótáját, aki már 2025-ben csatlakozhat a Sauber-hez. Már csak az aláírás hiányzik.

A német Sport1.de, a német Sky és a RacingNews365 is úgy tudja, hogy az Audi ajánlatot tett Hülkenbergnek, a Haas versenyzője pedig minden bizonnyal aláírja majd a szerződést. Ennek értelmében csapatot is vált 2025-ben a német pilóta. Erről hivatalos hír még nem érkezett. Mindenki próbálja a tárgyalásokat titokban tartani.

A Sport1 információi szerint májusban várható a bejelentés. Az is kiderült, hogy a német pilóta már egy ideje a Sauber-hez szeretne szerződni, de a Haas ezt nem engedte. Ha hinni lehet a sajtó híreinek, akkor az Audi komolyan gondolja Hülkenberg szerződtetését. A pletyka szerint 3 éves szerződést kínálnak neki.

Ami pedig a másik versenyző kilétét illeti, az már régóta nem meglepetés, hogy az Audi Carlos Sainz-t szeretné, de a spanyol állítólag még hezitál. Ezért május közepéig kapott időt arra, hogy meghozza döntését. A karikások eközben viszont más forgatókönyvekre is készülnek, és az Alpine versenyzőivel is hajlandóak beszélni.