A Haas csapatfőnöke, Ayao Komatsu megosztotta gondolatait az F1-es pilóták piacával kapcsolatban. Azt mondta, hogy a tárgyalások már május végén lezárulhatnak.

A Haas csapatfőnöke, Ayao Komatsu részletezte, hogy szerinte merre fog haladni az F1-es pilótapiac az elkövetkező hetekben. A 48 éves férfi úgy véli, hogy a piacon való eligazodáshoz proaktív megközelítésre van szükség. Szerinte van egy csapat, aki nagyon sietteti a dolgokat. Ezt a csapatot nem nevezte meg, csak célzást tett rá.

„Nyilvánvalóan van egy csapat, aki nagyon törekszik arra, hogy ez a pilótapiac gyorsan elinduljon, igaz?”- jelentette ki. Bár nevét nem árulta el, Nico Hulkenberg közelgő távozása a Haastól a Stake F1-hez azt sugallhatja, hogy az Audi volt a Komatsu megjegyzésének célpontja, mielőtt hozzátette: „Nehéz megmondani. Azt hiszem, a következő két hónapon belül. május végén, azt hiszem, a legtöbb versenyzőnek lesz már szerződése a következő szezonra. Én erre számítok.”- árulta el a Haas csapatfőnöke, aki szerint másjus végére már a Haas 2025-ös pilótafelállását is bejelenthetik.