A Red Bull technológiai igazgatója, Adrian Newey hamarosan bejelentheti, hogy távozik a csapattól. Sajtó hírek szerint a Red Bull-nak már bejelentette.

A német médiában megjelent hírek szerint Adrian Newey hamarosan bejelenti, hogy elhagyja a Red Bull-t. A Red Bull műszaki vezérigazgatójának hosszú távú jövőjét illetően egyre nőttek a kétségek. Főleg a csapaton belüli hatalmi harc miatt. Lehet ezt utca meg Newey és más csapatot választott. Az is lehet, hogy a Ferrari olyan ajánlatot adott, amire nem tudott nemet mondani. Már évekkel ezelőtt is szeretett volna az olaszokkal dolgozni.

Egyes hírek szerint az Aston Martin is tett egy ajánlatot Newey-nek. Az Auto Motor und Sport szaklap információ szerint nem kell sokat várni a bejelentésre. A RacingNews365 úgy tudja, hogy Newey csak a szezon végén hagyja a Red Bull-t, aki 19 szezont töltött a bikáknál. Csak találgatni lehet, hogy ha Newey távozik, hol folytatja. Egy biztos. Marad az F1-ben.

A RacingNews365 -nek adott közelmúltbeli exkluzív interjú során , a Grand Prix versenyek történetének legsikeresebb tervezője kijelentette, hogy szívesen maradna a sorozatban, és gyarapítaná a 12 konstruktőri és 13 pilóta bajnoki címét. A RacingNews365 a hír megerősítését kérte a Re Bull-tól, de még nem kaptak rá választ.

Hová megy Adrian Newey, ha elhagyja a Red Bullt?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...