Sok találgatás övezte Max Verstappen jövőjét. A holland pilóta körül nagyon sok pletyka keringett. A Red Bull pilótája most elárulta, hogy mihez kezd.

Max Verstappen elárulta, nem szeretne sokáig az F1-ben versenyezni. Nem szeretné Fernando Alonso pályáját követni. Alonso, aki a legtöbb futamon állt rajthoz az F1-ben, az Aston Martinhoz kötelezte el magát legalább a következő két szezonra. Ha ez a szerződése lejár, akkor már 45 éves lesz. 50 év után ő lesz az első, aki 45 éves korában is rajthoz áll.
Verstappen 17 éves korában debütált az F1-ben. A holland pilóta többször beszélt arról, hogy nem tetszenek neki az F1 változásai. Ide értve a sprintfutamokat. Verstappen elárulta, hogy 45 éve korában már nem lesz ott a rajtrácson.

„Fernando 2018-ban távozott az F1-ből két évre. Majd visszatért. Nagyon nehéz kommentálni az ilyen dolgokat. Nem hiszem, hogy itt leszek 45 éves koromig, de sosem lehet tudni.”- árulta el Max Verstappen, akit nem lepett meg, hogy Alonso marad az Aston-nál. „Nem, nem vagyok meglepve. De nincs mindenre rálátásom. Nehéz nyilatkoznom róla. Egyértelmű, hogy hisz a projektben és szeretne nyerni az F1-ben. Bízik a projektben, így van értelme aláírni.”- árulta el Max Verstappen.