Sergio Perez beszélt Adrian Newey közelgő Red Bull távozásáról kérdezték. A mexikói pilóta azt mondta, hogy bár „nem ideális” őt elveszíteni, a Red Bull sikere nem egy személyen múlik.

Sergio Perez azt mondta, hogy Adrian Newey nem jó hír a Red Bull-nak, de nem hiszi el, hogy a csapat sikere „egyetlen egyénen múlik”.
Szerdán erősítették meg, hogy Newey 2025 elején, 19 év után távozik a Milton-Keynes csapattól. A 66 éves szakember több csapatnál is sikeres volt. Amióta 2006-ban csatlakozott a Red Bullhoz, hat konstruktőri címhez segítette a csapatot. Pérez így nyilatkozott Newey távozásáról:

„Azt mondaná,, hogy nem ideális. Olyan valaki, mint Adrian, nagyszerű szakember és fontos a szervezetünkben, Nagyon jó barátom is. Vannak ilyen időszakok az életben. 20 évet töltött a Red Bull-nál. Minden bizonnyal most már mást akar csinálni. Ez így megy. Úgy gondolom, hogy az egész aero[dinamikai] csoport nagyon erős. Nagyon várjuk már a jövőt. A siker nem egy emberen múlik. Ez egy egész szervezet, és úgy gondolom, hogy Christian nagyszerű munkát végzett, hogy felkészítse a következő generációt arra, ami történni fog.”- jelentette ki Sergio Pérez.