Max Verstappen a sprintfutamot és az azt követő időmérőt is behúzta. A holland pilóta az első helyről várhatja az Miami Nagydíj rajtját, de nem volt túlságosan elégedett.

Verstappen végzett az első helyen a szombati időmérő edzésen. Így ő várhatja a pole-ból a vasárnapi Miami Nagydíjat. Mellőle Charles Leclerc vág majd neki a futamnak. A harmadik helyen pedig Carlos Sainz várja a lámpák kialvását.

A Red Bull pilótája hiába nyerte meg a pénteki és a szombati időmérőt valamint a sprintfutamot is. Nem volt elégedett. Állítása szerint nem ez volt karrierje legélvezetesebb köre, de előreléptek a sprinthez képest:

„Úgy gondolom, hogy sikerült egy kicsit javítani az autón. Minden évben, amikor idejövök, nehezemre esik konzisztensnek lenni. A mai nap arról szólt, hogy megtaláljuk az egyensúlyt, ami szerintem jól sikerült. Nem ez volt karrierem legélvezetesebb köre, már csak azért sem, mert csúszós volt a pálya. Úgy érzem, most már jobban kontroll alatt tartom az autót, ami elvileg segíthet minket a vasárnapi futamon. Meglátjuk, mi lesz.”- árulta el Max Verstappen.