A Miami Nagydíj alatt több incidens is történt. A verseny után egyes pilótáknak meg kellett jelennie a versenybírák előtt. A büntetések nem maradtak el.

A Miami Nagydíj leintése után több pilótát beidéztek. Kevin Magnussen ismét a bírák elé hívták. A vád szerint megsértette a sportszabályzat 55.11. cikkét. A dán a bokszba hajtott, de nem cseréltek az autóján kereket. A Haas pilótája a 28. körben Sargeant-el ütközött, amiért szintén 10 másodperces büntetést kapott.

Piastri és Sainz esetét is vizsgálták. A Mclaren és a Ferrari pilótája nagy csatát vívták. Sainz egyszer levágta a sikánt. Sainz megkísérelte megelőzni Piastrit a 17-es kanyarnál, aminek következtében a Mclaren első szárnya megsérült. Piastri a bokszba hajtott. Így nem tudott pontot szerezni. Sainz azt is mondta, hogy a 11-es kanyarnál Piastri volt az, aki letolta őt a pályáról. A versenybírák úgy döntöttek, hogy ezt az esetet nem vizsgálják. Sainz azonban büntetést kapott. A negyedik helyről az ötödikre csúszott vissza, miután 5 másodperces büntetést kapott.