Sokan azt mondják, hogy egy F1-es versenyhétvége alatt nagyon drága az étel és ital. Ez igaz. A Magyar Nagydíjon is drágaság várja a szurkolókat, de a Miami Nagydíjon látott áraktól nekünk is leesett az állunk.

Mi és a szurkolók is drágasággal találkozhattak a Miami Nagydíj helyszínén. A közösségi médiában is többen panaszkodtak erre és jelezték, hogy az árak elszálltak. Nagyon mélyen a zsebébe kellett nyúlnia annak, aki éhes vagy szomjas lett a helyszínen.

A nachos 180 dollárba, azaz 65 ezer forintba került, míg az F1 tál, amely egy titkos szószból, ribeye quesadillából, ropogós csirkéből, chipotle-ből és mustárból állt, 290 dollárt, azaz 105 ezer forintot kóstált. Akinek még ez sem lett volna elég, és kaviárt akart fogyasztani a helyszínen, 400 dollárt, átszámítva 145 ezer forintot kellett fizetnie, míg egy üveg pezsgő 1,3 millió forintba került.

Egy víz 25 dollár, vagyis 9 ezer forint volt, sört venni már ennél jobban megérte: öt sör 45 dollárba, vagyis kicsit több mint 16 ezer forintba került. A kínai párolt zsemle ára tavaly 108 ezer forint volt, idén már „csak” 43 ezer forint, míg a nachos ára a tavalyi 99 ezer forintról csökkent 65 ezerre.