A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff nem tagadta, hogy a Mercedes és Max Verstappen között tárgyalások folynak. Még májusban is tárgyaló asztalhoz ülhetnek a felek.

Toto Wolff nem tagadta, hogy az elkövetkező hetekben megbeszélésekre kerül sor Max Verstappen és a Mercedes között. Azt a pletykát cáfolta, miszerint hétfőn kellett volna találkoznia a pilóta képviselőjével.

Számtalan tényező vezetett ahhoz, hogy a hírek szerint Verstappen elégedetlen a Red Bullnál, vagy hogy kiutat keres 2028-as szerződéséből. Eközben Toto Wolff az év eleje óta húzza a Red Bull idegeit, hogy destabilizálja a csapatot és sztárpilótáját.

„Mindig rengeteg találkozó van” – mondta Wolff a médiának, köztük az F1Híreknek.”Nem tudok mit mondani a Mercedes új pilótájáról. megbeszéltük a lehetőségeket. Igazságos akarok lenni ezekkel a srácokkal, és nem akarok olyan látszatot kelteni, mintha emberekkel sakkoznánk, mert nem ezt csináljuk. Szeretnék mindenre időt szánni. Megvárni, hogy mit csinál Max. Ezzel párhuzamosan pedig figyelni több pilótát. Carlos is erős volt Miamiban. Ezért is vagyunk most csak megfigyelő módban.”- árulta el Toto Wolff.