Esteban Ocon visszafogottan ünnepelte a Miamiban, miután az Alpine megszerezte első pontját az F1-es szezonban. A francia pilóta elárulta, hogy a csapat motivált maradt, de még van hova fejlődniük.

Esteban Ocon óva intett attól, hogy kemény ünneplésbe kezdjen a csapat a Miamiban megszerzett első pont után. A francia csapat nem úgy kezdte az évet, ahogy szerette volna.

Ocon a 13. helyről várhatta a rajtot. Minden incidenst elkerültek és a 10. helyen látták meg a kockás zászlót. Az Alpine így már a nyolcadik helyen áll a konstruktőri bajnokságban.

„Nem, nem akarunk ugrálni és túl keményen ünnepelni. Nyilvánvalóan ez csak a top 10. Figyelembe véve, hogy hol voltunk néhány futammal ezelőtt – Bahreinben, a 19. és a 20. helyen –, úgy gondolom, hogy ki tudjuk hozni a pozitívumokat ebből a versenyből és megtettünk pár apró lépést előre. Ez nyilvánvalóan jó érzés, mert a csapat motivált maradt, és folyamatosan próbálta megérteni, mi történik a tempónkkal. Nem ez volt a legsimább hétvége, de két futamon közelítünk a pontokhoz. Kínában a 11. helyen zártunk. Miamiban a 10. pozícióban. Határozottan jó érzés jutalommal távozni egy hétvégéről.”- árulta el Esteban Ocon.