A Ferrari továbbra is arra törekszik, hogy elkapja a Red Bull-t. Ennek érdekében jelentősebb frissítéseket visznek a következő futamra, Imolába.

A Ferrari a napokban forgatási napot tartott, ahol több frissítést is kipróbálhattak. Charles Leclerc egy erősen módosított SF-24-el gurult pályára Fioranóban, Úgy tűnik, autójára felszerelték a jövő heti imolai Emilia Romagna Nagydíjra tervezett frissítéseket. Első pillantásra megállapítható, hogy a változások által leginkább érintett terület az autó oldalát érintette. A beömlőnyílásokat módosították.

Kövess minket Facebookon is. Garantáltan nem maradsz le semmiről.

A legszembetűnőbb változás az oldaldobozok és azok hűtőnyílásait érinti, amellyel a Ferrari a Red Bull télen megoldásának irányába mozdult el. Ezen kívül hozzányúltak még a motorborításhoz is, valamint a padlólemezt is jelentősen átalakították – sőt, minimális módosításokat még az első szárnyakon is eszközöltek. A Ferrari célja az egy hét múlva élesben is debütáló fejlesztésekkel, hogy visszaverjék a McLaren támadásait, valamint megpróbáljanak további nyomást helyezni a Red Bull-ra.