Egyes hírek szerint Valtteri Bottas és Zhou nem szerepel már az Audi listáján. Még mindig nincs eldöntve, hogy ki lesz Nico Hülkenberg csapattársa.

Pár héttel ezelőtt érkezett a hír, miszerint Nico Hülkenberg még biztosan marad az F1-ben. A Haas-tól távozó német pilóta a Stake F1 Team istálló versenyzője lesz és 2026-ban pedig az Audi veszi igénybe a szolgálatait. Sainz az, akinek a legnagyobb esélye van arra, hogy a Stake F1 csapat leigazolja. Úgy tűnik, hogy Sainz nincs elragadtatva a lehetőségtől. A Sport Bild lap szerint Sainz nem fogadja el az ajánlatot.

Kövess minket Facebookon is. Garantáltan nem maradsz le semmiről.

„Még mindig nem tudni, hogy ki lesz Nico Hülkenberg csapattársa. Egy biztos. Nem Valtteri Bottas és nem Zhou. Az ő szerződésüket nem hosszabbítják meg.”- áll a szaklap beszámolójában. Egy fő okra is kitért a cikk. „Mindkét pilóta esetében az Andreas Seidl főnök körüli illetékesek nincsenek meggyőződve arról, hogy teljesíteni tudják az Audi ambícióit: hogy a Red Bullhoz és a Mercedeshez hasonló topcsapatok közé kerüljenek, és harcba szálljanak a világbajnoki címekért.”