A McLaren Racing vezérigazgatója, Zak Brown úgy véli, Lando Norris gyorsabb, mint a versenyzők regnáló bajnoka, Max Verstappen, aki az elmúlt években uralta az F1-et.

Zak Brown kijelentette, hogy Lando Norris „gyorsabb” és szerinte tehetségesebb, mint a tripla világbajnok Max Verstappen. Elismerte, hogy a páros közötti bajnoki küzdelem „könnyekkel fog végződni”. Norris legyőzte Verstappent a Miami Nagydíjon, és megszerezte első nagydíjgyőzelmét.

„Szerintem Lando képes legyőzni Max-ot akkor, mikor egyenlőek a feltételek.”– mondta Brown a Motorsport.com-nak. „Szerintem ez egy fantasztikus küzdelem lenne, szerintem sok verseny könnyekkel végződne – egyiknek vagy másiknak, vagy mindkettőnek. Azt hiszem, ami a nyers tehetséget illeti, nem láttam még olyan gyors pilótát, mint Lando. Biztos vagyok benne, hogy Max is ugyanolyan gyors, biztos vagyok benne, hogy néhányan nem értenek egyet velem, de talán soha nem fogjuk megtudni melyikük a jobb, amíg nem lesznek ugyanolyan autóban.”- árulta el Zak Brown.