Imolába látogat a mezőny, ahol pénteken hivatalosan is megkezdődik a versenyhétvége. Kevin Magnussen nem vesz részt az első edzésen. A Haas Oliver Bearman-nak ad lehetőséget. Idén hatszor vezetheti a Haas versenygépét.

Kevin Magnussen lesz az, aki az Emilia Romagna Nagydíj első szabadedzésén átadja Haas-át Oliver Bearmannek. Az amerikai csapat már megerősítette, hogy az F2-es pilóta idén hat alkalommal helyettesíti Magnussent vagy csapattársát, Nico Hulkenberget az adott versenyhétvége első ezdésén. Eddig nem lehetett tudni, hogy Magnussen vagy Hülkenberg adja majd át elsőként a helyét.

A Ferrari juniorja a Szaúd-Arábia Nagydíjon debütált az F1-ben. Akkor Carlos Sainz-t kellett helyettesíteni, miután a spanyolt vakbélgyulladás miatt meg kellett műteni. Lenyűgözően teljesitett. Hetedik helyet szerezte meg. Várhatóan jövőre már teljes szezonban rajthoz állhat a száguldó cirkuszban. Lehet, hogy a távozó Hülkenberg helyére szerződteti a Haas. Viszont Zhou is a Haas esélyesei között van. Hivatalos hír még nem érkezett.