Sergio Péreznek jelenleg nincs szerződése a 2025-ös Forma-1-es szezonra. Megpróbálja meggyőzni a Red Bull-t arról, hogy ő a legalkalmasabb Max Verstappen mellé.

Perez jelenlegi szerződése a Red Bull-al a szezon végén lejár. A mexikói pilóta kijelentette, hogy nem a Forma-1-es jövőjének biztosítása a „fő prioritása”, annak ellenére, hogy 2025-re még nincs szerződése. Mivel Lewis Hamilton és Nico Hulkenberg már megerősítette, hogy jövőre csapatot váltanak, hamarosan további fejlemények várhatók a pilótapiacon. Perez elismerte, nem aggódik túlságosan a jövője miatt, utalva arra, hogy több lehetősége is van.

„Úgy gondolom, hogy mint mindenki, aki nem kötött szerződést. Nem dőlt el még semmi. Több opció is marad. A pilótapiac hamarabb indult be, mint szokott. Lewis hamar bejelentette, hogy a Ferrarihoz megy. Ez azt jelentette, hogy mindenki a lehető legjobb megoldást keresi, amit kaphat. Azt hiszem, ez csak idő kérdése. A szezonra koncentrálok. A csapattal együtt készülünk minden versenyre. A többi majd jön magától.”- árulta el Sergio Pérez.