Carlos Sainz 2025-ben nem fog a Mercedeshez szerződni. A Sky Sports News információi szerint a német csapat Max Verstappen-t szeretné szerződtetni, de ha ez nem sikerülne, akkor is lenne más lehetőség.

Carlos Sainz már egy ideje tudja, hogy jövőre nem a Ferrari pilótája lesz. A Ferrari Charles Leclerc és Lewis Hamilton párossal vág neki a 2025-ös évnek. Annak ellenére van így, hogy a spanyol pilóta az egyetlen Scuderia-pilóta, aki az elmúlt két szezonban nyert nagydíjat, Leclerc pedig a 2022-es Osztrák Nagydíj óta nyeretlen.

A Sainz 2025-ös lehetőségei között szerepelt, hogy az Aston Martin. Fernando Alonso helyére szerződhetett volna, de spanyol kollégája hosszabbított a brit csapattal. A Mercedes és a Stake F1 Team is szóba került. Köztudott, hogy az Audi nagy ajánlatot tehetett Sainz-nak. Miközben az Audi ajánlatát fontolgatja, bezárulhatott egy újabb ajtó a spanyol előtt.

Toto Wolff nagyon szeretne időt szakítani Hamilton helyettesének kiválasztására, de a Sky Sports News arról számolt be, hogy ez nem Sainz lesz. Toto Wolff Verstappen-t szeretné szerződtetni. Ha nem sikerül megszereznie a világbajnokot, akkor valószínűleg az F2-es védence, Andrea Kimi Antonelli lesz George Russell csapattársa.

Annak ellenére, hogy sem a Mercedes, Sem az Aston Martin-nak nem kell Sainz, továbbra is érdeklődik a Red Bull-nál. Sergio Pérez szerződése lejár, de ha Verstappen távozna, akkor az ő helyére is szerződtethetnék.

Hol fog Carlos Sainz versenyezni 2025-ben?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...