Sergio Perez szerződése a 2024-es szezon végén lejár. Nem csak egy pilóta pályázik a mexikói helyére. Yuki Tsunoda is köztük van. Boldog lenne, ha egy top csapatnál folytathatná karrierjét.

A Red Bull jövőjével kapcsolatos bizonytalanság közepette Sergio Perez ülését egy rivális csapat pilótája is figyelemmel követi. Tsunoda el is árulta, hogy nem bánná, ha Pérez távozna és őt szerződtetnék a helyére. Perez szerződése a szezon végén lejár. Talán elmondható, hogy egyre nagyobb a nyomás a mexikói pilótán.

Pérez a szezont jól kezdte, de legutóbb, Imolában nem tudott bejutni a Q3-ba. Majd a versenyen sem remekelt. Az RB pilótája, Yuki Tsunoda, akinek szintén lejárt a szerződése az év végén, bevallotta, hogy reménykedik abban, hogy Pérez helyére szerződtetik. A japán pilóta a következőket mondta:

„Mindig abban a csapatban akarsz lenni, ahol az autó jól teljesít, és nyilvánvalóan a Red Bullnak van a legjobb autója a rajtrácsban. Különösen, ha ilyen hosszú ideig a Red Bull család tagja vagy, mindig egy Red Bull autóra törekszel. Ha azt mondanám, hogy nem feltétlenül Red Bull-ra koncentrálok, az hazugság lenne. Ugyanakkor nagyon elégedett vagyok az RB autóval is, és élvezem azt a fejlődést, amit ebben a szezonban eddig elértünk. Jelenleg a teljesítményre koncentrálok. Arra, hogy mit tehetek annak érdekében, hogy folyamatosan kihozzam a tempót az autóból. Mindig izgatottan várom az újabb versenyeket. Nyilván, nagyszerű lenne, ha mehetnék a Red Bull-hoz, de igazság szerint nem sokat beszélgetés folyik köztem és a Red Bull között. Meglátjuk majd mit hoz a jövő.”- árulta el Yuki Tsunoda.