Carlos Sainz körül nagyon sok pletyka kering. Az egyik szerint a Mercedes listájáról már lekerült. Már csak az Audi és a Red Bull maradt. A spanyol pilóta elég szűkszavúan nyilatkozott.

Carlos Sainz továbbra is keresi leendő csapatát, akivel 2025-ben vagy akár 2026-ban is rajthoz áll majd. A spanyol pilóta körül olyan pletykák keltek szárnyra, miszerint már csak az Audi és a Red Bull közül választhat. A hírek szerint a Mercedes csak 1+1 éves szerződést ajánlott Sainz-nak, amit nem fogadott el. Úgy tűnik, hogy a Mercedes színeiben nem láthatjuk majd Sainz-t.

Egyre valószínűbb, hogy az Audi a legesélyesebb Sainz számára, de még a Red Bull is szóba jöhet. Ennek ellenére a spanyol pilóta még mindig szűkszavúan nyilatkozott a jövőjével kapcsolatban.

„”Nem tudom megerősíteni. Sajnálom” – válaszolta a médiának, amikor a RacingNews365 megkérdezte, meg tudja-e erősíteni, hogy a Mercedes lekerült-e az esélyes csapatok listájáról. Mindenki mindenkitől függ. A Forma-1 egy kör” – mondta. „Még nem döntöttem el, és nem tudom, hol fogok versenyezni jövőre. Nem tűztem ki semmilyen határidőt. Ne aggódj, nem hagyok kicsúszni semmit” – válaszolta arra a kérdésre, hogy nem aggódik-e amiatt, hogy a lehetőségek kicsúsznak a kezei közül.”Minden lehetőséget megfontolok és meghozom majd a legjobb döntést. Ha döntöttem, minden nagyon gyorsan fog történni. Az egész arról szól, hogy mindent összerakok, amire úgy érzem, szükségem van a következő új szerződésemnél.”- árulta el Carlos Sainz.

Hol fog Carlos Sainz versenyezni 2025-ben?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...