Az Alpine csapatnál még van hely 2025-re. Mick Schumacher azok között van, aki a francia csapatnál lehetőséget kaphat. Guenther Steiner szerint nem lenne ideális, ha a német pilótát szerződtetnék. Nekik a piac legjobbját kell szerződtetni.

Az Alpine nem kezdte jól az évet. Eddig két pontjuk van. Pierre Gasly és Esteban Ocon jövője is kérdéses. Mindkettőjük szerződése lejár a szezon végén. Fennáll annak a lehetősége, hogy az Alpine teljesen új pilótapárossal vág neki a 2025-ös évnek. Bruno Famin csapatfőnök megerősítette, hogy a hétszeres bajnok fia is az esélyesek között van. Guenther Steiner szerint nem lenne jó döntés, ha Mick Schumacher-t szerződtetnék. Ha ő lenne az Alpine csapatfőnöke, szerződtetné Schumacher-t? Erre így válaszolt:

„Jelenleg nem. A lehető legjobb pilótát kell szerződtetned. Szerintem van pár olyan versenyző, aki megmutatta már, mire képes és nagyon jók. A csapatnak a legjobbat kell nyújtani.”- árulta el Guenther Steiner, akit a monacói incidensről is megkérdeztek. „Mindig azt mondom, hogy a csapattársaknak nem kell a legjobb barátoknak lenniük, nem kell elmenniük vacsorázni, de tisztelniük kell egymást. Ha nem mersz ezekkel a srácokkal versenyezni, akkor menj máshova. Mindenki ismeri kettejük történetét.”- árulta el a Haas korábbi csapatfőnöke.