Az Alpine csapatfőnöke, Bruno Famin köszönetet mondott Esteban Oconnak a csapat iránti „elkötelezettségéért”. A francia pilóta a szezon végén távozik az Alpine-tól.

Hétfő délután érkezett a hír, miszerint Esteban Ocon távozik az Alpine csapattól. A szezon végén lejáró szerződését nem hosszabbították meg. Merre tovább? Hol folytatja? Erről még nem kaptunk hírt. Az Alpine csapatfőnöke, Bruno Famin köszönetet mondott Esteban Oconnak a 2019-es csatlakozása óta tanúsított „elkötelezettségéért”. Hozzátéve, hogy a csapat továbbra is fáradhatatlanul együtt dolgozik majd a szezon hátralévő részében.

„Először is szeretnénk megköszönni Estebannek a csapat iránti elkötelezettségét az elmúlt öt évben” – mondta Famin, amikor a csapat bejelentette Ocon távozását.”Az ő ideje alatt fantasztikus pillanatokat ünnepeltünk együtt. Ide tartozik a 2021-es Magyar Nagydíj is, amit Esteban nyert meg. Még 16 futamon át együtt dolgozunk. Célunk ugyanaz. Csapatként együtt dolgozunk a lehető legjobb eredményekért. A legjobbakat kívánjuk Estebannek versenyzői karrierjének következő fejezetéhez.”- zárta Bruno Famin.