Liam Lawson jelenleg az RB csapat tartalékosaként tevékenykedik, de 2025-ben már szeretne versenyezni is. Az ausztrál pilóta ultimátumot adott a Red Bull-nak.

Liam Lawson kijelentette, hogy minden csapat ajánlatát megfontolja. Természetesen marad a Red Bull családban akkor, ha jövőre versenyezheti. Ha nem kap lehetőséget, akkor a távozás is fennállhat. Az RB nemrég kijelentette, hogy „nagyon elégedett” Ricciardo és Yuki Tsunoda jelenlegi felállásával. Lawson pedig megerősítette, hogy nem várja meg a Red Bull hívását. Arra a kérdésre, hogy hol versenyez jövőre, így válaszolt:

„Fogalmam sincs. Jelenleg sok pilóta keresi a helyet. Még nem tudom, hogy hova férhetnék be. Minden nap ezen dolgozok. Szeretnék a Red Bull-al versenyezni. Ők a legerősebbek jelenleg. Már hét éve itt vagyok. Ha választanom kellene, őket választanám. Ha nincs ott hely, akkor is a célom az F1. Szóval, bárhol jó. Az F1-ben minden héten változnak a dolgok. Szóval, intézem az ügyeket. Én nem akarok csak akkor versenyezni, ha valaki megsérül. Azért akarok az F1-ben versenyezni, mert valamelyik csapat engem választ.”- árulta el Liam Lawson.