Daniel Ricciardo abban reménykedett, hogy 2025-re visszatér a Red Bullhoz, de ez nem valósulhatott meg, mivel Sergio Pérez két éves szerződés hosszabbítással marad a bikáknál.

Daniel Ricciardo ragaszkodik ahhoz, hogy ő maga „felelős” azért, mert nem csinált semmi látványosat, amivel vissza kerülhetett volna a Red Bull-hoz. 2023 közepén csatlakozott az akkori AlphaTaurihoz. Ricciardo egyértelmű volt, hogy a Red Bull csapatához szeretne visszatérni ’25-re. Abban reménykedett, hogy elfoglalhatja Sergio Pérez helyét. Ricciardo-nak összesen öt pontja van a 2024-es szezonban. Yuki Tsonoda viszi a csapatot a hátán. a japán pilóta 19 pontot szerzett. A Red Bull végül úgy döntött, hogy újból szerződteti Perezt két évre.

„Miami nagyszerű volt, de nem igazán tettem eleget annak érdekében, hogy felfigyeljenek rám. Hogy őszinte legyek, a gondolkodásmód nem változott. Eléggé belejöttünk a szezonba. Ahogy mondtam, volt egy eredményem, amivel nagyon elégedett voltam, a többivel pedig kevésbé. Én vagyok a felelős azért, amiért semmi látványosat nem tettem. Nyilvánvalóan, amikor az első helyért próbálsz küzdeni, tudod, hogy elég fantasztikus dolgokat kell csinálnod. Ezért azt mondom, hogy nem hiszem, hogy ez soha nem fog megtörténni, ez egy olyan hely, ahol szívesen befejezném a pályafutásomat, de nyilvánvalóan rövid távon ez nem fog megtörténni.”- árulta el Daniel Ricciardo.