Carlos Sainz az év végén elhagyja a Ferrarit. Még nem tudni, hogy hol folytatja. Egyes hírek szerint a Williams pilótája lesz. A spanyol versenyző ezen jót nevetett.

Carlos Sainz jót nevetett, majd erősen kritizálta azokat a híreket, mely szerint a Williams csapatával kötött szerződést. Mivel Sainz szerződése a szezon végén lejárt a Ferrarival , kapcsolatba került a Mercedesszel , az Audival és a Red Bull-lal . Ez utóbbi csapatnál már nem lesz esélye, mivel Sergio Pérez hosszabbított. Egy új spekuláció szerint Sainz Albon csapattársa lesz.

„Az egyetlen dolog, amit elmondhatok, hogy nem zárult le még semmi. Láttam olyan híreket a médiában hogy már van szerződésem. Jót nevettem. Emlékszem, három hónappal ezelőtt láttam olyan híreket, miszerint a Mercedeshez, majd a Red Bull -hoz szerződök. Ez nem fog összejönni. Vicces, ahogy az emberek most azt mondják, hogy aláírtam a Williamshez, és ez néha ilyen híreket csak úgy megírnak. Nem rólatok van szó. Nem tudhatjátok ki, mikor, mi ír alá. Az aggaszt, hogy az emberek megúszhatják az efféle dolgokat anélkül, hogy alátámasztanák a hírt, vagy bármi hasonló. Ha lesz mit bejelentenem, akkor ti lesztek az elsők, akik megtudjátok, hol folytatom. Nyilvánosan be fogom jelenteni.”- árulta el Carlos Sainz.