Max Verstappen második edzését egy ritka hiba tette tönkre. A holland pedig azért aggódik, hogy ez a hiba hatással lehet a 2024-es szezonra is.

Max Verstappen attól tart, hogy ritka Kanadai Nagydíjon tapasztalt hiba hatással lehet a Red Bull szezonjának hátralévő részére. Egy nyirkos, borongós edzéssel folytatódott a program Montrealban. Verstappen edzése hamar véget ért. A holland pilóta visszatért a bokszba. Verstappen az autóban füst szagot érzett. A szerelők át is nézték az autóját és közölték, hogy erőforrás probléma van. A csapat azóta megerősítette, hogy vizsgálja az úgynevezett „ERS-hibát az 1-es autón”. A holland pilóta a 18. helyen zárt és nem tudott túl sokat kört megtenni.

„Sajnos nem tudtam túl sokat vezetni. A csapat elektromos problémák miatt kért meg, hogy jöjjek be, amelyeket jelenleg vizsgálnak. Szerettem volna többet vezetni, de a legfontosabb az, hogy megtudjam, mi történik az autóval, és milyen következményekkel jár ez a hétvégére és az év többi részére.”- árulta el Max Verstappen.