Sergio Pérez a közösségi média felületét használva kért bocsánatot a Red Bull csapattól. A mexikói pilóta nem fejezte be a futamot.

Sergio Pérez hivatalos oldalán kért bocsánatot a Red Bull-tól, amiért Kanadában ismételten rosszul teljesített. Gyenge formája a Circuit Gilles Villeneuve versenypályán is folytatódott. Mindez azok után, hogy Imolaban és Monacóban sem tudott jó eredménnyel zárni. Remélte, hogy Montrealban már visszatérhet a top háromba.

Ez nem valósult meg. A 16. helyről rajtolt. Sokáig ott is autózott. Messze elmaradt attól, amire az RB20 képes lenne. A verseny első körében Pierre Gasly autóját érintette. Megsérült az első szárnya. A futam utolsó szakaszában falnak csapata a Red Bull-t. Hátsó szárny is megsétült. Kieett a versenyből.

„Csak egy sima hétvégére lenne szükség. Az autó jó és az önbizalmam is megvan. Szeretnék időt szakítani arra, hogy mindent kielemezzek a csapattal. Megbizonyosodjunk arról, hogy képesek vagyunk erősen visszatérni. Hibát követtem el, és azt hiszem, hogy képesek vagyunk jól teljesíteni. Lehajtott fejjel dolgozunk tovább. Hosszú a szezon, aminek elején jó formában voltunk. Vissza kell térünk.”-írta Segio Pérez.”Nehéz hétvége volt. A verseny első részében a Pierre-el való érintkezésből szerzett sérülés hátráltatott. A futam második fele jobbnak tűnt. A verseny végén hibáztam a hatos kanyarban. Ott, ahol már sokan hibáztak. Azok közé tartozom, akik ebben a kanyarban nem tudták uralni az autót.”-zárta.