Carlos Sainz jövőjéről még hivalatos hír nem érkezett. Egyes hírek szerint a Williams és az Audi között választ majd a spanyol pilóta.

Carlos Sainznak nagy döntést kell meghoznia a következő hetekben, mivel a spanyol még mindig nem erősítette meg, hol fog versenyezni 2025-ben. A Ferrari nem hosszabbította meg a szerződését. Így új munkaadó után kell néznie.

A Red Bull már bezárta ajtajait, hiszen Max Verstappen és Serio Pérez marad az istállónál. A Mercedes jöhetett még szóba, de a hírek szerint a német csapatnál esélytelennek tűnik. A tinédzser szenzációja, Andrea Kimi Antonelli-t favorizalják. Úgy tűnik, Sainznak két lehetősége van: az Audi vagy a Williams. Apja a német gyártónál versenyez. A Dakar Rally-n állt rajthoz. James Vowles, a Williams csapatfőnöke pedig örülne, ha Sainz a brit istállóhoz csatlakozna.

Az Audinál Sainz egy új projekt része lenne, míg a Williamsnél egy fiatal és sikerre éhes csapatfőnökkel lenne együtt, aki alig várja, hogy visszatérjen a mezőny élére. Az F1Hírek a véleményetekre kíváncsi. Szerinted Sainz melyik csapathoz igazoljon?

Sainz melyik csapattal járna jobban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...