Max Verstappen is megkapta a kérdést. Ki a legjobb öt F1-es pilóta? Van egy melepetés is a holland top ötjében.

Max Verstappen elárulta, hogy szerinte ki a legjobb öt Forma-1-es pilótája. Egy név kiemelkedik a holland top ötjéből. Verstappen-t egyre többször kérdetik erről. Talán azért, mert 60 futamot és három bajnoki címet nyert.

Amikor nemrég megkérdezték tőle, hogy ki lenne a saját személyes top ötöse, egy olyan név is elhangzott, ami nem meglepő, de Verstappen kiemelte. Összehasonlítani a különböző korok vezetőit? Röviden, szinte lehetetlen erre válaszolni. Ennek ellenére Verstappen belevágott.

„Tudom, mi történik, mert bármit mondok, lesznek, akik hozzászólnak és nem értenek egyet. Ez egy nehéz kérdés. Michael [Schumacher], valószínűleg Ayrton [Senna], Fernando [Alonso], Lewis [Hamilton] és [Juan Manuel] Fangio is benne van az ötben. Ismerős nevek. Szerintem Fernando mindig olyannak mutatja magát, amilyen. Ez az, amit nagyon csodálok. Nagyon sikeres volt, de továbbra is szenvedélyesen versenyez.
Ő egy normális, kedves srác, és ezt nagyra értékelem. Általában nagyon boldog. Szerintem ő volt az első spanyol F1-es pilóta, aki Spanyolországban nagyra tette a sportot. Ő is világbajnok lett. Szerintem ez Hollandiában is így van. Mind a ketten szeretjük a versenyzést. Ő talán jobb is, mert az ő korában még mindig versenyez. Nagyon tisztelem őt. Emlékszem, amikor még gokartos voltam, követtem őt az F1-ben. Bekapcsoltam a tévét, mert tudtam, hogy jól fog versenyezni.”- ádulta el Max Verstappen.