Pierre Gasly alig várja, hogy a jövőben részt vehessen a Le Mans-i 24 órás versenyen. Álma az, hogy meg is nyerje.

Pierre Gasly elárulta, hogy „álma”, hogy egy napon ne csak versenyezzen a Le Mans-i 24 órás versenyen, hanem meg is nyerje. A rangos esemény 92. alkalommal kerül megrendezésre ezen a hétvégén, és Gasly is jelen volt. A helyszínről követte az eseményeket. Az Alpine versenygépe 12 óra után motorhiba miatt kiesett a versenyből.

Nem Gasly az egyetlen Forma-1-es pilóta, aki szívesen részt venne a La Mans 24 órás futamon. Max Verstappen és Charles Leclerc is nagyon szívesen indulna ezen a rangos eseményen. Gasly a következőket mondta:

„Szerintem ez minden gyerek álma. Mindig néztem ezt a versenyt. Öt évig éltem Le Mans-ban. Itt tanultam, és nagyon közel van ehhez a városhoz és ehhez a pályához. Az biztos, hogy álomszerű lenne egyszer megnyerni Le Mans-t. Remélem, hogy egyszer egy jó autóval állhatok itt rajthoz. Lenyűgözőnek találom – tette hozzá Gasly. „Sok barátom versenyez ma, ami még menőbbé teszi a dolgomat, mert a itt lehetek én is.
Sok srácot látok, akikkel versenyeztem. Versenyzőként biztos vagyok abban, hogy nehéz itt versenyzni. Remélem a nézők is tudák ezt. Másfél órán át koncentrálni nagy kihívás, de egy teljes 24 órára összpontosítani, és megosztani egy autót, nagy tisztelet jár ezeknek a srácoknak.”-árulta el Pierre Gasly.