Carlos Sainz jövőjére még mindig kérdéses. A spanyol pilóta keresi a lehető legjobb megoldást. Több csapat is szóba jöhetne nála. Vajon milyen szempontokat vesz figyelembe.

Carlos Sainz további betekintést nyújtott abba, hogy hogyan mérlegeli döntését. Valamint abba is, hogy melyik csapatot válassza. A spanyol pilóta a jelenlegi szezon végén a Ferrari csapatát hagyja el, mivel az olaszok helyére Lewis Hamilton-t szerződtették. Kezdetben azt mondták, hogy a Red Bull-nál vagy a Mercedesnél is lehet esélye. Ez az ajtó bezárult. A hírek szerint a Williams és a Stake F1 jöhet szóba. Sainz a következőket mondta:

„Számomra 2025 ugyanolyan fontos, mint 2026. Miért? Mert úgy gondolom, hogy 2026 egy lottózás. Így elmehetnék valahova, és bármelyik lehetőséggel a tabella érére kerülhetnék. Nem lehet tudni, hogy sikeres leszek vagy sem. Szerintem 2026 mindenkinek ismeretlen. Tehát tekintve, hogy mindazok után, amit láttam, 26-ban, szinte lehetetlen megjósolni, hogy ki lesz az élen. ’25 szinte egy kicsit biztosabb, hogy ki hol lesz, és többé-kevésbé lehet tudni és megjósolni, mi is lesz. Több tényezőt is fegyelembe kell vennem. Számomra a 25 ugyanolyan fontos, mint a 26 vagy a 27.”- árulta el Carlos Sainz.