Sergio Pérez elmagyarázta, hogyan érintette őt és a csapatot a Red Bullnál fennálló szerződésének meghosszabbítása. A mexikói pilóta 2026-ig hosszabbította meg szerződését.

Sergio Perez elárulta, hogy a Red Bull szerződéshosszabbítási folyamata milyen hatással volt rá, és a teljesítménye. A 34 éves pilóta elárulta, hogy milyen nehéz volt ez végigcsinálni egy olyan szezonban, ami elég zsúfolt.

A Red Bull a Kanadai Nagydíj előtt bejelentette, hogy a mexikói pilóta több évre szóló szerződést írt alá és 2026-ig biztosan marad a bikáknál. A hosszabbítás előtt és után is gyengén szerepelt Pérez. Imolában, Monacóban és Kanadában sem hozta azt, ami elvárható lenne. Most, hogy tisztázott le Pérez jövője reméli, hogy vissza tud térni a top háromba is.

„”Úgy gondolom, mint minden tárgyaláson, mindig van egy folyamat, amit végig kell menned. Nem mindig jó, ha versenyek alatt történik ez, ahol nem megy minden simán. Szóval jó a csapatnak és nekem is, hogy ez lezárult és magunk mögött tudhatjuk. Most már a teljesítményre koncentrálhatok. Úgy gondolom, hogy ez a legjobb dolog a csapatunk számára.”- árulta el Sergio Pérez.