Az egykori csapatvezető, Frans Verschuur azt tanácsolta Vallteri Bottas-nak, hogy dóntse el mit akar. Szerinte most nem úgy tűnik, mintha a finn az F1-re koncentrálna. Daniel Ricciardo-nak is keményen odaszúrt.

Valtteri Bottas 2021-ben elhagyta a Mercedest. Azóta a finn nagyon megváltozott. Külsőleg is. Bottas olyan lett, mint Ricciardo. Eredményeivel nem villog. Köszönhető a Sauber gyenge autójának is. Sokat poénkodik. Egyre gyakrabban hódol a nagy hobbijának, vagyis a kerékpározásnak, hiszen amikor ideje engedi, mindenféle versenyeken vesz részt és általában jól is szerepel rajtuk.

Jövője is veszélyben van. A Sauber legalább az egyik versenyzőjét le fogja cserélni 2025-re, mivel már korábban bejelentették Nico Hülkenberg érkezését. Még nem tudni, hogy Zhou vagy Bottas távozik. Lehet egyik pilótát sem tarták meg. Frans Verschuur mindezek közepette viszont nem fogta vissza véleményét.

„Igazából csak be kéne fejeznie, akárcsak Srrgio Péreznek. Amit csinál, annak nincs helye a F1-ben. Tudják, mennyi tehetség vár arra, hogy itt versenyezzen? Nyugodtan elmehet a cirkuszba dolgozni Ricciardo-val, két bohóc együtt. Először vezess gyorsan, aztán poénkodj” – kapta meg a magáét Bottas és Ricciardo is Verschuurtól a Ziggo Sport Race Café műsorában.