Ralf Schumacher úgy érzi, hogy George Russell napjai meg vannak számlálva a Mercedesnél, ha Max Verstappen úgy dönt, hogy elhagyja a Red Bullt.

Az egykori F1-es pilóta, jelenleg szakértő Ralf Schumacher úgy véli, hogy George Russell Mercedeses karrierje bajba kerülhet, ha Max Verstappen elhagyja a Red Bullt. Az ex-jordániai, Williams- és Toyota-pilóta úgy véli, hogy mivel a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff a holland ismert csodálója, ez gondot jelenthet annak az embernek, aki 2025-ben a Mercedes pilótája lesz.

„”Ha Max Verstappen valóban úgy dönt, hogy elhagyja a Red Bull-t, amit el tudok képzeni, akkor lesz neki hely a Mercedesnél. Ez rossz lenne George Russell-nek. Szuper tehetséges, de sokszor hibázott. Ha világbajnok van a piacon, el tudom képzelni, hogy George Russell állása is veszélybe kerülhet. A Mercedes megnyerte volna a versenyt Kanadában Max Verstappennel. Ez egyértelmű. Max az a pilóta, aki gyengébb autóból is kihozza a jót. A Mercedesnek nehéz időszaka volt és szükségük van egy bajnokra, akivel visszatérhetnek az élre. erstappen is egy olyan srác, aki nagyon konzervatívnak, kellemesnek és sportosnak tűnik. Ennek megfelelően el tudnám képzelni, hogy Toto Wolff és a Mercedes mindent megtenne azért, hogy szerződtesse.”- jelentette ki Ralf Schumacher.